BLOG

Mobilen

Kommer ni ihåg att jag visade er en vacker låda med en mobil i. Nu har vi fått upp den ovanför skötbordet och Alma har precis fått syn på den. Det tog några dagar innan hon hittade den 🙂

 

Mobilen är av dansk design men köpt i Kina, jag ällde den online här.

 

Jag fick värsta fnitterattacken när jag såg Linns kommentar på förra inlägget om denna mobil. Hon trodde nämligen att jag köpt en mobiltelefon till Alma. Håller med att just ordet “mobil” är lite förvirrande för denna barnsak :-). Linns blogg är för övrigt mycket trevlig, titta in där vettja!

 

Mobilen hänger som sagt över Almas skötbord, en plats som hon älskar! Här finns nämligen erbjudandet om en torr rumpa, en speldosa och en vacker mobil att titta på. Vad mer kan man önska?!

 

Hej vänner!

Tittar in en snabbis denna lördagsmorgon för att önska er en trevlig helg! Här i Shanghai har vi inga stora planer. Blir antagligen en liten tur på stan för att fixa några små ällningar från familjen. Jag har även siktet på en digital personvåg, nu när projekt beach 2013 står om knuten. Annars är denna dag ett oskrivet blad och tror att fokus kommer att ligga på att umgås. Har vi tur så ställer mormor upp på att passa Alma någon timme så att M och jag kan pipa iväg till gymmet :-).

Vad händer hos dig denna lördag?

 

Kram Sara

Comments

 1. Monica-Gravid med nr 1 23 February, 2013 Reply

  Så fin!! Den kommer hon nog gilla att ligga och kolla på :) Här är det en lugn lördag än så länge. Ikväll blir det god mat och melodifestivalen! Ha en fin lördag fina du ♡

  • lifeinshanghai 26 February, 2013 Reply

   Ja, nu när hon äntligen hittat den älskar hon den!!

 2. pilla 23 February, 2013 Reply

  Åh vad fint ni har fixat! Jag har åkt kanske säsongens sista skidtur på hemmaplan.

 3. lisa 24 February, 2013 Reply

  Vad fint sara :) Du har en utmaning hos mig! stor kram

 4. Linn 24 February, 2013 Reply

  Glad att min bristande erfarenhet av barn och deras leksaker kan roa ;-) Tack för länkningen, fina du!