BLOG

Morgonvanor

Dagens utsikt från lägenheten på 21a våningen. Nu har vi bara två mornar kvar här, sedan flyttar vi till den nya lägenheten.

Godmorgon sötnosar!

Här i Shanghai råder en klassisk morgon i lägenheten på 21a våningen. Jag sitter vid skrivbordet och bloggar/äter frulle och M sitter med laptopen i soffan och fnittrar till roliga humorklipp.

Annars så kommer denna tagen bli dagen då jag tar ett S T O R T beslut på jobbet. Gahh, jag har velat i en vecka men idag måste jag verkligen ämma mig. Inte min starka sida och jag har nästan lite magont. I sinom tid lovar jag att berätta för er men ni vet hur det är med jobb. Massa tissel och tassel som man inte kan yppa ett ord om förrän hela baletten är över och beslutet tagit för ett halvår sedan. Men jag lovar, jag kommer att berätta 🙂

Kram på er!
Sara 

Comments

 1. Mari 26 April, 2012 Reply

  Sv. Det ska jag ta en titt på. Tack =)

 2. lisa 26 April, 2012 Reply

  så spännande med flytt :) ska bli roligt att få se hur ni får det i er nya lya! kram

 3. Alexia- 26 April, 2012 Reply

  Vilken våning hamnar ni på när ni flyttar? ;)

 4. Piccolacasa 27 April, 2012 Reply

  Jag skulle inte hinna varken blogga eller titta på klipp på morgonen har strikt schema. 15 min gå upp, ge hundarna mat, koka kaffe, gå på toa mm. 15 min äta. 15 min smink och hår. Ibland kommer jag upp lite innan och då läser jag tidningen. Sedan cyklar jag som en galning i 3 min till tåget. Samma visa varje dag :)