BLOG

Mormorshäng

Alma i mormors famn. Där har hon hängt sedan min mamma kom i lördags, det är ju så mysigt hos mormor!

 

Mamma hade med sig massa foto på mig från när jag var liten. Här är jag någon vecka äldre än vad Alma är nu. Hennes tjocka hår har hon nog fått från mig :-). Mamma hade även med min journal från mitt första år och mammas antecknigar från förlossningen och första tiden med mig. Så mysigt att läsa, jag måste göra likadant om Alma.

 

Vänner, det är inte mycket som händer i lägenheten på Yongkang Lu dessa dagar. Eller det är inte riktigt sant, här är fullt upp men har händer inte mycket som jag tror kan intressera er :-). Vi hänger ju bara med Alma. Badar henne, räknar bajs-blöjor, funderar över om inte sovit lite länge, snusar henne i nacken, pratar med henne… Vi går all in på Alma helt enkelt. Och det är ju så det ska vara när en lite nykläckt hänger med sin mormor för första gången. Ja och jag klagar inte heller, jag kan sitta i timmar och bara gräva ner näsan i Almas nacke och dofta på henne. Världens finaste tjej!

För mig så är det så skönt att få ha mamma här. Egentligen inte för att jag behöver praktisk hjälp, men bara det att mamma får lära känna Alma. Jag blir alldeles tårögd bara jag skriver om det. När det kommer till kritan vänner, då är det bara familjen som gäller. I alla fall för mig. Idag har jag faktiskt skickat iväg en bokningsförfrågan för en trip till Sverige i april. Resten av familjen måste ju också få träffa Alma och jag kan absolut inte vänta ända till sommaren, basta!

 

Kram på er!
Sara 

Comments

  1. Katja 19 February, 2013 Reply

    Åh, det låter underbart! Vad kul att Birgitta har sparat på anteckningar och sådant från när du kom till! Kan tänka mig att det är jätteintressant att läsa! Jag förstår verkligen också att du blir rörd när du skriver om din mamma och Alma. Jag blir rörd bara jag ser fottot på dem två ihop. Kan verkligen förstå att det blir starka känslor när ni inte har möjlighet att ses oftare! Njut av veckan!!! Massor av kramar! Och hälsa hela familjen så gott! :D

  2. helena ma 19 February, 2013 Reply

    Almas stora ögon är som sin mamma! Gillar rejällt! kram