BLOG

Morning!

På gatan mittemot vår ligger en sådan där charmig Shanghai-gränd. En sådan där tanterna hänger tvätt och gubbarna spelar kort på gården. Vi har ett gäng vänner som bor i sådana här söta små gränder, ismå söta charmiga lägenheter. Vi har dock aldrig hamnat där, vi är för rädda för kalla vintrar och möss i skåpen :-).

Morning!

Oh hjälp var det svårt att komma upp ur sängen i morse. Jag körde hårt i gymmet igår. Först 8a snabba km och sedan rygg och mage tillsammans med vännen Thomas. Det känns i ryggen idag vänner, känner mig lite som en gammal farbror som inte kan röra sig ordentligt :-). Hade tänkt gymma ikväll också så får nog ägna dagen att fundera över vilken träning som passar när man inte kan röra ryggen.  Några tips från er vänner? Ni brukar vara grymma på tipsandet 🙂

Nehopp vänner, nu ska jag gå och få i mig lite frulle och sedan är det dax för mig att hoppa i taxin till jobbet. Japp, jag tar taxi till jobbet varje dag :-), Shanghai-lyx!

Kram Sara 

Comments

 1. Helena 12 April, 2012 Reply

  Hej Sara! Kanske lite off topic, men eftersom du ber om träningstips så tänkte jag passa på att tipsa om torsdagkvällar på DCLUB som ligger i Yangpu district. Då ger jag gratis pole dance-lektioner, och mellan 9 och 11 är det gratis champagne for the ladies :) Perfekt 'girls night out'! Rekommenderar verkligen att testa på pole dancing om du inte gjort det tidigare, det är GRYMT bra träning för hela kroppen samtidigt som det är riktigt kul! Tack för en bra blogg! :) Helena

  • sara 12 April, 2012 Reply

   Åh tack för ditt tips, super ju!!! Kör ni varje torsdag?

   • Helena 13 April, 2012 Reply

    Ja, vi kör varje torsdag! Så det är bara att ta en tur förbi när det passar. Tipsa gärna vidare om du vet nån som skulle vara intresserad :) Ha en bra dag!

 2. Lisa 12 April, 2012 Reply

  älskar de där gränderna.. (:

 3. Mari 12 April, 2012 Reply

  Sv =) Ja, jag tror det. Tappade all energi, men nu hoppas jag att jag är på banan igen. Hur har du det ?! Grym vecka =) Duktig du är.

  • sara 12 April, 2012 Reply

   Ja, jag försöker :-) Har hittat värsta träningsflowet

 4. annelie berg 12 April, 2012 Reply

  När jag har träningsvärk brukar jag gå till gymmet och hålla mej i stretchrummet. Jag är ingen yogastretchare men det är otroligt skönt att bara få komma dit och sträcka på sej lite!

  • lifeinshanghai 13 April, 2012 Reply

   Håller med, srtetvh är sååå nice! Det blev dock simning och sedan bastu igår. Vi har allt i huset och det är bara sååå skönt :-)

 5. Malin w-h 13 April, 2012 Reply

  Åååå mysig gränd! Lite Italien känsla!!