BLOG

Morning!

Typisk Shanghai-frulle. Olika stekta “mackor” med diverse fyllningar. Man köper dem på gatan för inga pengar alls. Goda, men de sparar inte på oljan :-).

Så var det måndag igen, hjälp vad snabbt det går! Det står verkligen ingenting särskillt på dagens schema. Tror inte ens att jag har ett enda möte inbokat på jobbet. Hur ofta händer det lixom?! Så jag kommer nog att sitta på min lilla IKEA stol hela dagen och knopa på en handbok jag håller på med på jobbet. Ikväll blir det antagligen gymmet, om jag törs. Har varit lite småkrasslig de senaste dagarna så får se hur jag känner mig i kväll. Nä mina kära, livet blir inte mer spännande än så här i dag :-). Hihi, vart än man befinner sig i världen vänner så finns vardagen där. Like it or not!

Innan jag loggar ut och beger mig till jobbet så vill jag skicka ett stort cybergrattis till min fina mamma! Hon fyller nämligen år idag. HIPP HIPP HURRA till dig mamma, saknar dig redan!!!

Dagens födelsedagsgris in action i Shanghai 🙂

Kärlek Sara

Comments

 1. Alexia- 9 April, 2012 Reply

  Åh så gott, vad finns det för fyllningar? :D

  • lifeinshanghai 10 April, 2012 Reply

   Vi åt gräslös, chili och röda bönor som fyllningar. Men finns nog massa mer :-)

 2. Piccolacasa 9 April, 2012 Reply

  Oj vilken händelserik weekend! Skönt kanske att inte ha så mycket idag, du lär vara lite trött efter det känslomässiga avskedet, eller? Jag har just planerat veckans mat och snart ska jag ha en massagekund. Vi är ju lediga idag på annan dag påsk. Kramkram!

  • lifeinshanghai 10 April, 2012 Reply

   Ja, det var nice med en lugn dag med som ett brev på posten så kom huvudvärken... En dag i normalt tempo och kroppen reagerar direkt :-( Vad blir det för smarrig mati veckan då? KRAM

 3. Hanna 9 April, 2012 Reply

  Gott! De är smarriga, men oljiga som sagt :) Vi käkade tidigt middag i lördags (packning hägrade för familjen) och vi gick från Yin kvart i åtta skulle jag tro! Attans att vi missade varandra, hade varit kul att säga hej till familjerna. kram!