BLOG

När orden finns ngn annan stans

Mitt under vår fotografering så öppnade sig himlen. Då vi inte hade någonstans att ta vägen var det bara att kura ihop sig under paraplyerna och vänta på att det skulle gå över. Riktigt mysigt hade vi där under 🙂

När man inte hittar orden själv så är det väldigt tacksamt när andra gör det. För jag har ju så svårt att hitta orden som kan beskriva vår bröllopsdag, det har lixom inte släppt än. Men så tittade jag in till vår fotograf Malin och där var dem. Orden. Orden som fick några små tårar att trilla ner från mina kinder. Där finns också bilder, en hel del bilder.

Så vänner, om ni vill få en glimt av vår dag. Om hur det kändes. Så titta in till Malin!!!! Så jobbar jag på ett långt inlägg så länge, om dagen lite så där i kronologisk ordning. Jag har ju bland annat lovat er att berätta allt om när världens bästa band MS Röj rockade vår fest 🙂

Kärlek Sara

Comments

 1. Nellie 6 July, 2012 Reply

  Guuud så fint skrivet! Jag fick också en tår i ögat. Men förvånad är jag inte, ni är så underbara! Kram

 2. Piccolacasa 6 July, 2012 Reply

  Fantastiskt inlägg! Galet vackert! Grattis till er båda :)

 3. Anna 7 July, 2012 Reply

  Allt är så vackert. Orden, känslorna, bilderna, människorna...

 4. Malin w-h 7 July, 2012 Reply

  Sååå fint skrivet om er och ert bröllop! Bilderna hon har tagit är underbara!

 5. Carro 9 July, 2012 Reply

  Fina Sara! Jag har inte varit här och läst på ett tag och blev helt tagen när jag såg era bilder. Då rullade det en tår här med. Ni var så rörande vackra och jag hade en riktigt rolig kväll. Jag håller med fotografen, det kändes på stämningen att vi alla var glada att få dela denna dag med er! TACK och stor kram