BLOG

Nytt för köket

Måste bara visa er det senaste tillskottet tll vårt kök. En urläcker matvåg, me likey! Nu vet jag ju inte hur vårt kök i Singapore kommer att se ut, men det kommer säkert att finnas någon liten hylla som den kan få pryda.

 

HEJ!

Jag sitter hemma i lägenheten på Yongkang lu och väntar på de sista Shanghai-besökarna någonsin. Alltså våra Shanghai-besökare. Mickes barndomsvän och en kompis till henne står nog och väntar på sitt bagage i skrivande stund så om bara någon timme är de här.  De två “damerna” har önskat sig en vecka fylld av shopping, god mat och läckra drinkar och det borde ju inte vara allt för svårt att göra dem nöjda i en stad som Shanghai. Kanske kan vi till och med få M att sitta hemma så vi kan ha en riktigt girls night out :-). Har fortfarande inte satt min fot på ett dansgolv sedan Alma kom och det hade varit vansinnigt kul att skaka de lurviga lite. Risken finns dock att jag inte kommer längre än till förfesten, så var det ju när jag försökte ta mig ut sist. Denna trötthet alltså :-).

Annars måste jag bara fråga er andra småbarns-mammor, har era ungar också en blogg-radar?! Bästa sättet att få Alma att vakna är att sätta sig och blogga, det är som hon känner det på sig och gör allt för att störa :-).

 

KRAM Sara

Comments

  1. Hanna 22 May, 2013 Reply

    En sån våg vill jag också ha!

  2. Sandra 22 May, 2013 Reply

    Haha, o ja! Det är därför det nästan bara blir kvällsinlägg för min del, för det är enda tiden han inte vaknar när jag ska sätta mig och blogga ;-) Kram

  3. Vilken snygg våg! Vill ha!! :) oja, Alfred kan sova som en stock men när jag sätter mig vid datorn så vaknar han direkt! Kramar

  4. Melanie 22 May, 2013 Reply

    hahahaha så var det för mig när Moa va bebis :) Varenda gång man försökte sätta sig så vaknade hon haha. Det blir lättare med tiden, då kan man göra andra saker medans som leker och roar sig själva på ett annat sätt :) Hoppas ni får till en utekväll!