BLOG

Off to the sun

 

HEJ VÄNNER!

 

Blir en snabbtitt in till er innan jag rusar iväg till dagens lunchdejt, vinlunch även kallad :-). Trevligt värre! Tanken var att lunchen skulle intas på min väns terass men luften är allt annat än bra idag så vi får se. Jag har faktiskt riktig ångest över den dåliga luften. För min del är det inte så farligt men tanken på att denna dåliga luft dras ner i lilla lilla Almas lungor ger mig riktigt magont. Det som gör det hela lite bättre är att det är bevisat om och om igen att luftrenare verkligen hjälper och att vi därmed har bra luft inne i lägenheten på Yongkang lu. Så mestadels får vår lilla docka andas ren luft. Men ändå. Jag kan ju inte stänga in oss här dagarna i ända så visst blir några turer utomhus. Tänker ibland på alla kineser. De flesta har inte råd med dyra grejer som luftrenare och de bor här hela livet…

Nopp, nu måste jag rusa!

Kram Sara

 

 

 

Comments

  1. Sandra 9 March, 2013 Reply

    Så jobbigt att behöva tänka på luftkvaliteten hela tiden, såklart ännu mer med lilla Alma (som att man inte oroar sig nog ändå?)! Man tänker inte på hur lyckligt lottade vi är här hemma i Sverige som alltid har ren och frisk luft.