BLOG

Old style


Känns som att det var ett tag sedan ni fick en Shanghaibild så här kommer en. Från En riktigt mysig lane där en vän till mig bor. Ja, hon bor inte just i detta fönstert, men mittemot :-).

 

Så var det bara en vecka kvar till julafton! Vad hände med december egentligen?! Här i lägenheten på Yongkang lu så känns det att julafton närmar sig. Vi har knäck i kylen, ett peparkakshus i köket och en nyklädd gran. Så bring it on julen, vi är redo!

Då jag som bekant är höggravid och därmed inte får flyga längre blir det en jul i Shanghai i år. Vi hade egentligen tänkt fira i Sverige men men, det får bli nästa år. Som tur är e vi inte ensamma om att vara i Shanghai över julen så det kommer att bli knytis hemma hos oss på julafton. Sex glada svenskar, en julskinka och massa julgodis kommer att göra allt för att få så bra julstämning som möjligt. Vi lyckades attans bra förra året, så det ska nog bli super även i år.

Nä hörrni, måndagsmorgon innebär att jobbet väntar. Oavsett om det bara är en vecka kvar till julafton eller inte. Det är hög tid för mig att hoppa i jobbkläderna och bege mig mot kontoret.

 

Kram!

 

Comments

  1. Monica-Gravid med nr 1 17 December, 2012 Reply

    Låter som ni kommer få en fin julafton :) Det är kul när du lägger upp bilder, vi har alltid velat åka till Kina men kommer nog aldrig komma iväg dit :D Men dina bilder får mig att vilja åka dit ännu mer! Ha en fin måndag!

  2. annelie 19 December, 2012 Reply

    Jag tycker att det låter som en helt underbar julafton! Lite som den där julaftonen när alla vänner samlas och det bara flödar lycka vänskap och julafton i luften!