BLOG

På olika håll

DSC_1798

 

Snart ska denna lilla tjejen få träffa sin pappa. Det var 2 veckor sedan sist nu. 

 

Nu så börjar livet ordna upp sig igen. Om bara några timmar kommer ordningen vara återställd och hela familjen W kommer att vara på samma ställe igen. Det är ganska jobbigt att vara isär två hela veckor. Speciellt för en viss pappa och hans dotter :-). Oh my, vad M har saknat Alma. Och ni skulle se Alma när hon fått skypa med sin pappa!

När man bor utomlands som vi, delar de flesta familjer på sig några veckor så barnen ska få lite extra tid hemma med släkten. Och även om det är väldigt jobbigt att resa själv med barn och det innebär en hel del saknad så är det värt det. Annars hade ju inte Alma fått lära känna sin familj på samma sätt.

 

DSC_1795 DSC_1801A new found Alma-love, gungan!

 

Jag har två små tips för er utlandssvenskar som delar på er. Sätt en maxgräns för hur lång tid ni tycker att det är ok att vara isär (vi har satt två veckor). Och Skypa så ofta ni kan! Alma har haft pusskalas med sin pappa nästan varje dag :-).

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Fröken L 21 December, 2013 Reply

  Vilka underbara bilder! Alma ser verkligen ut att njuta. Det låter smart att ha en sådan överenskommelse, särskilt när man har barn. När jag bodde utomlands var jag ung och barnfri men hur bra jag än trivdes så fanns alltid den där längtan efter nära och kära. Önskar er en riktigt god jul! Kram Linda

 2. Nellie 21 December, 2013 Reply

  Alma är så söt (speciellt i den där overallen), och ni är så fina hela familjen! Kram på er!

 3. Sångfågel 22 December, 2013 Reply

  Men! Visst är hon väl lik Din härliga mormor iallafall på just den första bilden? Underbart hur barns utseende förändras när de växer. Önskar er en riktigt God Jul! :)

 4. Anna Vikström 27 December, 2013 Reply

  Söta Alma!!! Efter att Ellie och jag va o hälsade på mina föräldrar i 1 månad, satte J gräns på 10 dagar! Han tycker att det är alldeles för jobbigt att inte få träffa sin lilla prinsessa på mer än 10 dagar ;-).