BLOG

På väg hem

20120629-095746.jpg
foto Malin Weinert

Så är jag då äntligen på väg hem. Att spendera några dagar i Polen gjorde faktiskt susen mot oviljan att åka tillbaka till Shanghai för helt plötsligt känns det så mycket lättare. Jag saknar ju min man!!!

Jag har dock en riktigt trist och lång resa framför mig. Det går inga direktflyg från poznan där jag befinner mig så jag ska först till Kastrup, hänga där i nästan 5 timmar och sedan sitta på en 11 timmars flight till Shanghai. Hoppas på bra filmer på planet. Och från poznan har jag inget nämnvärt att rapportera. Har jobbat och ätit god mat med trevliga kollegor. Typ så.

Kram till er godingar, hörs från Shange!

Comments

  1. Sophia 29 June, 2012 Reply

    Vilken fin bild! Ha en trevlig resa tillbaka till Shangan :)

  2. annelie 2 July, 2012 Reply

    Vackra ni! Hoppas resan hem gick bra :)