BLOG

På väg hem

20120523-073216.jpg
på väg hem häromdagen, när jag går från metron genar jag i denna bedårande lilla gränd

20120523-073335.jpg
så möttes jag av denna balja med saker att köpa i. Ser du vad det är?!

20120523-073506.jpg
jo den var full av paddor och ormar. Levande ormar som slingrade sig och väste. Jag dog en liten stund, äckligt!!!!!

Halloooooo!
Hur har ni det? För mig så fortsätter veckan i motorvägs-tecken. Hjälp vilken fart vi håller! Det blev en riktigt sen kväll även igår, så sen att jag är lite impad av oss som kom upp ur sängen idag. M åker till Sverige på fredag varav veckans stressade schema. Det är ju de sista dagarna i Shanghai tillsammans innan bröllopet. Idag ska M dock på jobbmiddag så då ska jag passa på att besöka gymmet. Grymt skönt ska det bli!

Vad händer hos er då? Hinner inte riktigt med att titta in hos er denna vecka men är ju nyfiken på hur ni har det. Berätta!

stor kram Sara

ps. Luftappen jag skrev om i förra inlägget heter china air quality

Comments

  1. Piccolacasa 23 May, 2012 Reply

    Gillar verkligen att storstorstad varvas med mer back to basic i Shanghai! Kul med dessa bilder! Här är det tentaplugg och högsommar, funderingar om tvättstuga och växthus. kramisen