BLOG

Partyväskan


Jag var på tjejemiddag igår, självklart tillsammans med favoritparty-väskan. Köpt hos “min” väsktjej på fejkmarket

Godmorgon!!!

Här i Shanghai vaknade jag pigg och fräsch även denna söndag. Lyxigt kan tyckas men jag hade gett många kronor för att vakna bakis och alldeles för trött istället. Var på tjejmiddag igår men när det blev dax för glammiga drinkar på barer med coola utsikter gick jag hem. Nykter förvandlas lixom dessa coola klubbar till högljudda illaluktande fritidsgårdar. Men jag e sugen ska ni veta, på att stappla runt därinne på alldeles för höga klackar, pimpla rödvin och skaka mina lurviga gangnam style.

Vad jag fick göra igår var att ta emot en mc-donkan ällning kl 4 på morgonen. M tillhör ju skaran som kan vänta barn och festa samtidigt och gjorde en klassiker och ällde hem nattamat (måste gilla Shanghai där). Det var bara det att mc-donkan hann före honom. Snacka om jag blev förvirrad när jag såg en rödklädd kines utanför dörren mitt i natten! Hann tänka “men det är ju en hel månad till tomten ska komma”.

Nopp, nu ska jag börja dagen med att yoga, sedan väntar brunch med vänner. På dagens schema står även musli-tillverkning och eventuellt uppsättning av julstjärnor. Vad ska du göra idag?

Kram på er!

Comments

 1. Hanna 25 November, 2012 Reply

  Härligt uppvaknande... Not! Jag hann oroa mig för samma utfall när jag gick och la mig igår.. Men han verkar lärt sig läxan från förra gången (arg fru) och tog med sig från BK hem istället;) Nu pyntas det här! Ses snart, kram!

  • Sara 26 November, 2012 Reply

   Haha, får hoppas att m väljer bk nästa gång helt enkelt :-)

 2. Malin hw 25 November, 2012 Reply

  Haha... Ja, fast jag inte är gravid avstod jag också från allt för mycket festande igår. Skönt idag känner jag. Idag blir det julkortspyssel, fotobok alla bröllop och julkonsert ( mor sjunger i kyrkan) Recept önskas sen på müslin! Lät spännande! Kram

  • Sara 26 November, 2012 Reply

   Åh det lät som en mysig söndag. Kul med fotobok, jag gjorde vår i somras och bläddrar i den titt som tätt!

 3. Nellie 26 November, 2012 Reply

  Värst vad alla julpyntar redan....jag väntar nog till nästa helg. En fråga, när du yogar hemma, bestämmer du övningar eftersom eller lägger du upp passet innan? Jag vill komma igång med yogan igen men blir alltid lite kluven över vad jag ska göra när jag ställer mig på mattan hemma. Kram!

  • Sara 26 November, 2012 Reply

   Ja, hjälp vad det pyntas! Jag hann aldrig så får vänta till nästa helg. Just nu yogar jag mkt till video som jag hittat på yogadownload.com mycket för att jag inte kan ngt om gravidyoga. Annars sätter jag ofta ett tema typ, benstyrka, armbalans, flexibilitet och så tar jag det som det kommer

 4. Lisa 26 November, 2012 Reply

  Fin fin väska:)