BLOG

Pool-lektyr

DSC_3002

Tro det eller ej, men det var över en månad sedan JAG var nere vid poolen. Det vill säga att jag var där utan Alma, för MIN skull. Liggandes på en solstol istället för att jaga galen unge.

DSC_3005

DSC_3004

Men det är klart, helt chill var det inte. Jag hade med mig en av mina kursböcker som pool-lektyr.

 

Jomen det är ju så att jag pluggar. Heltid råkade det visst bli, var först tänkt att jag “bara” skulle plugga på halvtid men så kom jag in på så många roliga kurser så nu sitter jag här med näsan i böckerna. Fniss, jag hade lite för höga tankar om mig själv. Jag tänkte att jag inte skulle behöva lägga såååå mycket tid på mina studier. Det är ju A-kurser jag läser och med en magisterutbildning i bagaget tänkte jag att jag skulle klara mig på betydligt färre timmar än heltid. Och det gör jag förvisso också, men inte så få som jag trodde. Och då jag har en galen unge vid min sida dagarna långa har det blivit många kvällar framför datorn. Lite trist, men ändå mest kul att sitta i skolbänken igen. Kurserna jag läser är grafisk design, webbdesign också en liten kurs i sociala medier. Tänkte att det kunde vara bra komplement för mig som är kommunikatör.

 

KRAM Sara

 

 

Comments

 1. pilla 29 October, 2014 Reply

  Åh vad kul med lite pluggande och inte fel att plugga vid poolen heller.

 2. Josefin 2 November, 2014 Reply

  Du har ju en perfekt plugg plats, själv sitter jag i köket och kikar ut på regnet och de nakna träden =(

 3. Emsan 4 November, 2014 Reply

  Jag är väldigt nyfiken på dina kurser. Pluggar själv ekonomi på distans just nu men det finns som du säger så mycket roliga kurser att jag tänka mig att plugga läääänge till :) Får jag fråga vilka universitet/högskolor som har kurserna och om du är nöjd med dem så här långt?

  • lifeinsingapore 10 November, 2014 Reply

   Jag är väldigt nöjd! Läser via linneuniversitetet och högskolan väst. Att plugga på distans passar mig toppen. Läser grafisk design och sociala medier. Puss

  • lifeinsingapore 11 November, 2014 Reply

   Visst finns det mkt kul att pluuga!!! Jag läser grafisk design, webdesign och social media via linneuniversitetet och högskolan väst. jag är mkt nöjd!