BLOG

Shanghai-Bloppis

Det börjar dra ihop sig för flytt alltså. Jag hänger inte riktigt med i svängarna känns det som. Livet bara rasar fram och snart kommer vårt liv i Shanghai vara ett minne blott. Det är så mycket att fixa och trixa med att jag glömmer bort den känslomässiga aspekten… Nu har vi ju dessutom besökare och idag har jag ju jobbat halva dagen. Ujujuj alltså, vilket tempo.

På tal om fix och trix inför flytt så är det en hel del möbler vi inte hade tänkt ta med oss till Singpore. Så jag tänkte ge er Shanghai-bloggisar första tjing innan jag lägger ut dem på Shanghais svar på blocket. Om det är någon som är sugen på några av möblerna nedan så maila: sara@lifeinshanghai.se. Finns för upphämtning i centrala Shanghai.

 

Matbord från IKEA (Bjustad) med inläggskivor (max 10 pers). Vitmålat med några få fläckar. Samt 4 stolar från Ilva i mycket bra skick. 1000 rmb för allt.

 

Soffbord i ekfaner skänkes bort. En stor fläck (under brickan på bilden).

 

Kram Sara

Comments

 1. Anna 23 May, 2013 Reply

  Jag har nog sagt det förut men lamporna över matbordet hade jag gärna köpt ;) Lycka till med flytten!

 2. Vad spännande med flytten! Säger jag som älskar att flytta, men det är ju så kul med planeringen och när man upptäcker alla saker man äger och så. När bär det av?

  • lifeinshanghai 27 May, 2013 Reply

   Ja visst är det spännande. flyttlasset går mot Sigapore den 8e juni. Men vi hämtar inte upp grejerna förrän i september

 3. Sanna 24 May, 2013 Reply

  Sara, du är verkligen omdigkringdig som man hade sagt hemma. Verkligen ett föredöme. Har varit lärorikt och kul att följa dig tiden här. Jag följer dig med största sannolikhet i ditt nästa äventyr med. Ville bara slänga in en komplimang till dig. Hoppas du och din familj får en underbar helg, btw Alma är verkligen sockersöt. Sanna

  • lifeinshanghai 27 May, 2013 Reply

   Nämen oj vilka fina ord. TUSEN TUSEN TACK, de värmer ska du veta!!!