BLOG

Shanghai-love

 

Shanghai kan verkligen vara ljuvligt ibland. Som ikväll. När vi kom hem helt slut från jobbet och tog en liten prommis till Donghu lu. Där gick vi förbi restaurangen elEfante som vi hört gott om och helt plötsligt satt vi på en ny favoritrestaurang. elEfante är känd för sina tapas men vi valde var sin rätt från grillen isället. Yammi säger vi och tipsar både om jätteräkan (som mer såg ut som en havskräfta) och oxfilen. Sedan gick vi 10 meter och hamnade på varsin massagebänk på Dragonfly.

Det är verkligen Shanghais charm, utbudet av vardagslyx. Restaurangbesök, massager och drinkar finns alltid precis runt hörnet och just när man trodde att man hittat stans bästa öppnar något nytt. Och spontaniteten som staden bjuder på, det är nog den jag gillar mest. Ikväll gillar jag Shanghai helt enkelt!

Kärlek Sara

Comments

 1. Linn 8 November, 2012 Reply

  Härligt! En massage efter maten låter inte helt fel. Och på en vardag! Så ska livet levas :-)

  • sara 8 November, 2012 Reply

   Ja eller hur?! Det gjorde jag aldrig i Sverige, gick på finrestaurang och massage helt spontant så där :-)

 2. Anna 8 November, 2012 Reply

  Du gör mig väldigt nyfiken på att besöka denna häftiga stad någon gång:)

  • sara 8 November, 2012 Reply

   Det tycker jag helt klart att du ska!!!

 3. Tezz 8 November, 2012 Reply

  Vilken fantastisk fräsh blogg du har! Love it!

 4. sara 8 November, 2012 Reply

  vad avis man blev på jätteräkan som jag först trodde var en hummer! ;)

 5. Sofie 8 November, 2012 Reply

  Härligt, ett utbud som aldrig sinar! Det är svårt om inte omöjligt att hitta hemma i Sverige. Även här i Italien har vi en viss vardagsspontanitet som jag älskar. När jag i en period bodde hemma i Sverige efter några år i Italien bestämde jag mig för att fortsätta att vara lika spontan. Problemet var bara att jag inte fick med mig så många andra på det:).