BLOG

Sjukstuga

Något av det bästa med att fixa naglarna på salong är att det finns så många färger att välja mellan, hundratals faktiskt!

På mina fingrar just nu sitter en ljusrosa färg som heter passion, passande så här lagom till en honeymoon. Eller hur?!

 

Hej vänner!

Jag ligger hemma och är lite krasslig idag. Det här med att vara lite krasslig har blivit ett mycket mer frekvent begrepp för mig sedna jag blev gravid. Ujujuj, huvudvärk tex kommer som ett brev på posten så fort jag blir lite stressad och då jag inte riktigt tror att det är bra att ta huvudvärkstabletter när man bär på liten får bara bita ihop. Extra roligt idag när de borrar och bankar i lägenehten ovanför min. Jag tror att jag håller på att bli tokig, hur mycket cement kan det finnas att borra i egentligen, i en vanlig lägenhet?! Hela förmiddagen, har de hållt på non stop. Jag känner hur galenskapen kommer närmare och närmare, gahhh ett sådant ljud! Jag och min huvudvärk  får nog ta och lämna lägenheten snart (även om det känns helt galet när man är hemma från jobbet pga sjukdom).  Nu njuter vi av en tyst lunchpaus men något säger mig att de snart är på det igen.

Annars ska vi packa idag och boka de sista hotellen. Ja, jag vet vi är helt galet sena på det. Och jag ska på något sätt återhämta mig från detta oväsen.

Hur ser din fredag ut min vän?

Kram Sara

 

Comments

 1. Anna 28 September, 2012 Reply

  Sjukt här med... Har du testat hörselskydd? Krya på dig och god rejse!

 2. Lisa 28 September, 2012 Reply

  Krya på dig fining! Kram

 3. Caroline 28 September, 2012 Reply

  Krya pa dig, hoppas er flight inte staller till med besvar for dig. Daniel pratade med Micke i bilen pa vag till jobbet denna morgon, jag korde bilen. Saknar er.

  • sara 30 September, 2012 Reply

   Söta du!!! Som vi saknar er med!!! PS. vi har funderingar på Calefonia i vår (bjudna på bröllop), och i våra planer ingår att ni ska möta upp oss där. Så fundera lite på den :-) KRAM!!!

 4. Charlotte 28 September, 2012 Reply

  Hoppas du kryar på dig! Njut av bröllopsresan också :-) Själv ska jag ta itu med min tenta som ska in imorgon. Trots att det är fredag känns det rätt skönt att ha något intellektuellt att göra, efter en hel vecka med barn.

  • sara 30 September, 2012 Reply

   Hjälp vad du jobbar på Lotta, jag är impad!!! Heja heja dig, håller tummarna för att tentan går vägen sedan!

 5. Sofie 29 September, 2012 Reply

  Hej Sara, Läser din blogg varje dag men måste medge att jag varit väldigt dålig på att kommentera. Men nu så, ska det bli ändring på det! Jag fastnade för din blogg för något år sedan när jag tänkte mig en framtid i Shanghai (älskar stan efter ett par besök). Nu föll det sig inte riktigt så, utan det blev en framtid i Italien istället. Inte helt dumt det heller och som svar på din fråga är det en kväll på någon av pizzeriorna här i vårt kvarter i Bologna som stundar. Ha en underbar bröllopsresa och krya på dig!

  • sara 30 September, 2012 Reply

   Hej! Vad roligt att du lämnade en lite kommentar! Italien låter inte illa alltså. vi sa senast idag att den första resan vi gör när vi flyttat tillbaka till Europa igen är Italien! Kram!

 6. Jeanette 29 September, 2012 Reply

  Krya på dig! Underbart att få naglarna fixade! Har blivit så dålig på att måla mina sedan Amanda kom..

 7. Anna 29 September, 2012 Reply

  Hoppas du piggnat på dig inför resan! Så härligt att komma bort, slipper ni betongborrandet också kanske:) Här har fredagskvällen spenderas med goda vänner, så roligt!

 8. annelie berg 30 September, 2012 Reply

  Åå Sara jag lider med dej! Jag har "kronisk huvudvärk" och får bita ihop nästan dagligen, det är hemskt!! Men det går :) Jag får mycket skönhetssömn på köpet! ;)