BLOG

Skicka rätt

601-4-papptub

 

 

Bra tuber att skicka papper/posters i.

 

En liten glimt av lycka för någon som bor utomlands är post från Sverige. Lite då och då är det någon godhjärtad själ hemmifrån som tänker lite extra på oss och skickar en liten hälsning. En tidning, lite godis eller något litet Alma. Jag blir lika barnsligt glad varenda gång!

Något att tänka på för den som skickar godsakerna är att hitta rätt förpackning. Det är en lång tur för sakerna att färdas och de utsätts för många stötar och kast (gissar jag). I alla fall har det hänt både en och två gånger att paket som kommit fram till oss varit lite stötta i kanterna om man säger så. Därför vill jag tipsa om Postemballage24 som har i princip alla förpackningar du kan behöva. Denna är tex bra för dig som skickar chokladkartonger, och denna för dig som skickar större papper. Det är värt att ta en titt in dit innan du skickar paket. Det var dagens tips från mig 🙂

 

KRAM Sara

Tillsammans med postemballage24

Comments

  1. Sukey 25 December, 2016 Reply

    en el momento de redactar la información estaba disponible únicamente el dato del precio en dólares y supuse que, como suele ser habitual en Apple, harían sus típica &#;8r02conve2sión directa” por la que $=€.