BLOG

Sköna maj

Dagens mästerkock C in action. Hanna och C bjöd in till grillning på deras innergård idag och som vi mös. Yammi mat, sol, runt 20 grader och härliga vänner. Vad kan man mer önska sig av 1a maj?

 

Ni ser ju. Vänner, sol, mat… 

 

Sköna maj välkommen! Är det inte en härlig månad så säg, en av de bästa tycker jag! I Sverige är det månaden boken slår ut och i Shanghai är det månaden då sommaren gör antåg. För här är vi redan en bra bit över 20 graders strecket och innan månaden är slut kommer det att vara ca 30 grader i stan. Vår säger Shangaineserna. Sommar säger svenskarna :-).

Då det inte blev något valborgsfirande igår tog vi igen firandet idag. Med utomhusgrillning med bara ben och blå himmel. Så mysigt, grill och picknick är verkligen min grej. Kanske ännu mer sedan vi fick Alma, vad är mysigare för små troll än att ligga på en filt och blicka upp i det blå :-). Imorrn är dock vardagen tillbaka och det är dax för M att gå tillbaka till jobbet och mig… Ja, jag ska ha bakdejt med Hanna. Livet som mammaledig är tufft alltså 🙂

 

Kram!

Comments

  1. Caroline 2 May, 2013 Reply

    Vad innebar er bokdejt? Som en bokklubb? Idag blev det snostorm hos oss, hur deppigt ar inte det!? Jag kikar in har och drommer om varmare dagar med grill och hang, det haller jag med ar det basta med sommar!!

  2. Anna 5 May, 2013 Reply

    Hihi, ja visst är mammalivet tufft ibland?:)