BLOG

Slutet på sommaren

DSC_1900

En av Dalslands magiska ängar. Visst kan man se älvorna dansa långt där borta?

DSC_1909DSC_1892

Vackert, eller hur?!

 

Mina dagar i Sverige börjar gå mot sitt slut och jag ska erkänna att jag längtar hem. Hem till M, till min säng, lägenhet, mina vanor. Att bara kunna vara hemma. Vi har ju bott i en kappsäck i 7 veckor nu, Alma och jag. Och nu orkar jag snart inte packa om fler väskor, eller bädda resesängen fler gånger :-).

Jag förstår att de flesta utlandssvenskar vi känner köper sig ett sommarhus efter ett tag, speciellt de med barn. Det är kämpigt att bo hos andra en hel sommar. Och som barnfamilj blir man lätt en rörig och högljudd gäst. Nästa sommar tror jag att vi antingen kommer att köpa eller hyra ett hus. Men den som lever får se :-).

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. pilla 10 August, 2014 Reply

    Superfina bilder! 7 veckor att bo hos andra låter faktiskt lite i mesta laget.

  2. Anna 10 August, 2014 Reply

    Borta bra med hemma bäst helt enkelt! Angående ditt inlägg om oupptäckta delar av Sverige, jag kan varmt rekommendera Höga kusten här i mellersta Norrland. En fantastisk kust!!