BLOG

Snörvlig tisdag

Gårdagens lunch med mina kollegor. Jag är ju fortfarande anställd på IKEA även om jag är mammaledig. Dock gäller det bara månaden ut. Sedan är jag arbetslös, housewife, mammaledig… Tja, vad man nu ska kalla det. 

 

Ujujuj, idag hostas det och snörlvas det i lägenheten på Yongkang lu. Jag har dragit på mig en riktig pangförkylning. Trodde först att det var pollen men nopp. Idag har snuvan fått sällskap av huvudvärk, ont i bihålorna och halsont. Inte helt lätt att orka med en liten Alma när huvudet värker men det är bara att bita ihop :-).

Igår var jag på middag med kollegorna, mysigt värre. Fick även ett sista jobbuppdrag att klara av innan vi åker hem. Känns så kul faktiskt, att gå in och jobba några timmar med mitt favoritämne (change management). När vi lämnar Shanghai så är jag officiellt utan jobb, jag har inte jobb i Singapore att se fram emot (än). Jag kommer att vara hemma till Alma är ett år har vi ämt sedan får vi se om jag ger mig ut på jobbjakt i Singapore. Har lite svårt att se mig själv som long time housewife. Har ju jobbat så hårt på min karriär och äntligen kommit på ett ungefär dit jag vill att jag nog inte vill vara hemma mer än ett år. Men vem vet  🙂

 

Kram Sara

Comments

  1. Josefine 15 May, 2013 Reply

    Kul att få lite koppling till jobbet igen, i liten dos :) Krya på dig!