BLOG

Sommar i Shanghai

Utanför tygmarkanden i Shanghai säljs det mängder av smycken. Kvaliten är kanske inte den bästa (fast de smycken jag köpt där innan har hållt fint) men där finns många coola grejer och i helgen gick jag lite banans på halsband.

 

 

25 kr stycket jag jag för dessa och tänker mig att de kan liva upp vilket svart linne som. You like?

 

Sommaren har verkligen kommit till Shanghai kan jag tala om. Numera har vi ca 30 grader och gassande sol i staden som aldrig tar slut och jag pep iväg till HM igår och köpte badkläder till Alma. På onsdag öppnar nämligen vår pool (det ingår en utomhuspool i vårt gym) och jag tar nog med Alma dit för ett litet dopp. Ska bli spännande och se om hon gillar det. Hon och jag badar ofta i vårt badkar (sjukt bra precis innan de ska gå och lägga sig, Alma somnar mkt bättre om hon badat först) men där är det ju varmt vatten. Att bada i poolen gör man ju för att svalka sig lite så vi får helt enkelt se om det går hem hos vår lilla fröken.

Annars är det faktiskt en jobbmiddag som gäller för denna mammalediga bloggerskan ikväll. Mina kollegor vill ta ut mig på middag för att säga tack och hejdå innan vi flyttar till Singapore. Jag har bett dem ta mig till ett riktigt lokalt ställe med yammi kina-mat, ska bli spännande att se vad de hittat på.

 

Kram Sara

Comments

 1. Åh, såååå snygga halsband!! I like ;) Hoppas du får en fin måndag med en god middag ikväll :) Kram!!

 2. Sandra 13 May, 2013 Reply

  Aston blir bara uppspelt när han har badat så här funkar det inte att bada precis innan läggdags :-). Hoppas du får en mysig middag med kollegorna! Kram!

 3. Caroline 13 May, 2013 Reply

  Jattefina halsband!! De kommer piffa till vilket plagg som helst!

 4. Elina 13 May, 2013 Reply

  Åh, tummen upp. Så fina halsband och det är perfekt med billigare halsband. Dels kan man köpa mååånga och det gillas och man behöver inte alltid vara så extremt rädd över att tappa dom eller att dom ska gå sönder :-) Man har liksom råd med en massa reserver, hihi.

 5. Anna 14 May, 2013 Reply

  Snygga!! Hoppas hon gillar poolen:) För oss har det visat sig vara precis tvärtom, Milo har avskytt att bada hemma sen födseln men nu när vi är i värmen har han självmant krypit ner den lilla poolen, haha!

 6. Malin 14 May, 2013 Reply

  Så snygga! Jag älskar stora halsband.

 7. Ellinor 15 May, 2013 Reply

  För 25;- är väl bristande kvalitet helt överkomligt ;) Riktigt fina halsband du hittat!

 8. Emma 17 May, 2013 Reply

  Superfina som du kanske förstår att jag tycker, eftersom jag valt att ta in just flera av dessa i min webshop. Så om någon svensk läsare är sugen så finns flera av dessa även på www.morochmatilda.se, inte för 25 kr/st men det kostar ju att åka till Kina också :) kram Ps. Hoppas smygreklamen är OK, Sara ;)