BLOG

Sommarränder

 

Woop woop, sitter och surfar kläder på nätet och ska erkänna att jag fastnat för randigt i år. Vad matchar varma sommardagar bättre än blå ränder lixom?! Jag hittade dessa snygga kläder från Vero Moda. Vad säger ni, är det något som kan vara värt att klicka hem? Nu när jag återfått min pre-Alma kropp vågar jag kanske klämma ner mig i tajta fodral igen :-).

Annars så tänkte jag passa på att tipsa er o två Shanghai-bloggar. Det blir ju inte så mycket snack om lifeinshanghai här inne just nu. Och det lär inte bli så mycket av den varan i framtiden heller då vi som sagt inte bor kvar i staden. Nopp, här inne får ni hålla er till godo med livet i sommar-Sverige och massa snack om flytten till Singapore. Det börjar närma sig lite ändå, lifeinsingapore :-). Ja, och för dig som längtar till Shanghai så titta in till nyblivna mamman Hanna. Eller till Karin som väntar en liten .-).

 

KRAM på er!
Sara 

Comments

 1. Anna 26 June, 2013 Reply

  En blogg om sommar i Skåne är inte dumt heller

 2. Anna Vikström 26 June, 2013 Reply

  Riktigt snygga o somriga klänningar! Tycker absolut att du ska köpa en (eller 2 ;-) ). O visst är man stolt när man inser att man har fått sin pre-baby kropp tillbaka? :-) Hoppas att ni har det supermysigt i Sverige! /skickar en kram från Ukraina!

 3. Hanna 26 June, 2013 Reply

  De blir jättefina på dig de där din MILF ;) Nu hoppas jag på ett godkänd för träning efter läkarbesöket imorgon så att jag kan få börja jobba bort den där lilla muffintoppen på allvar! Annars blir det vassen i sommar istället för stranden! tack för länken söta du! Kram

  • Chelsi 25 December, 2016 Reply

   Kacie, if you need anything while husband is gone let me know. I went through 2 – 1 1/2 yr. depotymenls until my husband retired with 4 kids at home I know how difficult it is for you. Just stay busy!