BLOG

Söndagsfix

image

image
Jag och Papa, allas favvo-frisör här i Shanghai 🙂

Idag bloggar jag från frisörstolen. Helgen har verkligen gått i ett så känns som ett ypperligt tillfälle att titta in till er. När jag ändå sitter fast här i några timmar. Ska bättra på färgen lite och klippa topparna så inga stora förändringar. Jag har kommit in i “stora håravfallet” så behöver verkligen en liten uppiffning. För er som inte vet så är det vanligt att tappa massa hår när man ammar och sedan en vecka tillbaka tillhör jag det gänget… No fun men inte så mycket att göra åt för sluta amma tänker jag inte göra än :-).

Denna helgen har för övrigt varit en riktig me-helg. Sköna timmar hos frissan idag och igårkväll stod det tjejkväll på schemat. Grabbarna tog kidsen, kylen var preppad med bröstmjölk och sedan var det bara för oss brudar att ge oss ut på stan. Det var så härligt att komma ut i Shanghais nattliv igen. Även om jag bara höll till kl halv 2 (tidigt i Shange) och därmed missade dansgolvet så var det så nice att vara utan barn en kväll. Till alla ammande mammor därute så kan jag verkligen rekommendera att pumpa och lära barnet att äta både från bröst och flaska. Det ger så mycket frihet!!! Ja, och jag kom i ett av mina fodral från pre-preggo tiden. Visar er imorrn 🙂

Önskar er en fin söndag!
Kram Sara

Comments

 1. Melanie 5 May, 2013 Reply

  skönt med frissan! Kan dock säga att det har med hormoner att göra och ej med amning, att man tappar hår. Jag har inte ammat ngt av mina barn men ändå tappat lika mkt båda gångerna :) Ha en fin söndag!

 2. Vilken härlig helg du har haft! Jag skulle verkligen också behöva göra nåt åt mitt hår :) Har dock inte börjat tappa hår än men det kommer väl det också. Hoppas du har en fortsatt härlig söndag! KRAM!!

 3. Hanna 5 May, 2013 Reply

  Bästaste Papa! Blir kul att se vad han åstakommit med din hårman denna gång! Ses imorgon :)

 4. lisa 6 May, 2013 Reply

  Så härligt med ett frisör besök, så skönt att bli lite ompysslad. Ser fram emot att se bild på nya frisyren sedan :) Kram

 5. Anna 6 May, 2013 Reply

  Vad skönt, att bara vara sig själv och inte "mamma...." ibland är ju så himla skönt!