BLOG

Sverige uppdatering

image

4 generationer kvinnor. Hej! Det blev visst lite tyst här några dar. Att flyga med en bebis, visa upp henne för släkten och ta alla nätter med en yetlaggad bebis själv tar lite på krafterna. Resan gick helt ok, värre är det med yetlaggen. Inatt har Alma hållit låda från klockan två och har nu levererat sina två första skriknätter. Finns det ngn där ute med erfarenhet av yetlaggade bebisar som har något tips? Annars är det sååååå mysigt att vara i Sverige och jag njuter till max av familj, vänner och maten. Det blir nog lite so-so med bloggen dessa dagar men jag uppdaterar instagram desto oftare, ni hittar mig som lifeinshanghai. Kram Sara

Comments

 1. Sandra 16 April, 2013 Reply

  Supermom!! Inte alla som skulle klara allt det, så det är helt befogat att vara trött :) Hoppas du får en mysig tid hemma i Sverige!

 2. Anna 16 April, 2013 Reply

  Härligt med fyra generationer. I min familj finns för tillfället bara två... Njut av Sverige! Hoppas du får avlastning med skrikdockan :)

 3. Anna Vikström 16 April, 2013 Reply

  Att göra en långresa med en sån liten och tar alla nätterna på egen hand tar på krafterna! När Ellie o jag va i Ukraina fick lilla fröken för sig att stuga upp kl 5 svensk tid, vilket va 3 timmar tidigare än vanligt! Jag försökte lägga henne senare så hon sov lite längre på morgonen men det gick inte :-(. Som tur va mina föräldrar väldigt morgonpigga o tog lillan i ett par timmar så jag kunde sova lite extra :-). Sen vet jag inte hur lönt är det för dig att försöka ställa om Alma till en svensk tid, ni åker ju hem om 10 dagar (eller har jag fel?) o då måste du börja om på nytt...

 4. Fin bild! Och det är bannemig inte dåligt av dig att ge dig iväg och flyga med en liten :) Starkt gjort! Njut nu av din sverige-vistelse! Kramar!

 5. annelie 18 April, 2013 Reply

  Finaste Sara! Vad vackra ni är allihopa!! NJUT av att vara hemma med familjen nu! Bloggen finns, likaså vi :) Kraam!

 6. Lisa 18 April, 2013 Reply

  Grymt bra jobbat Sara! Imponerad :) Vilken fin bild på er. Hoppas att du får en fin vistelse här :) Kram