BLOG

Swich, swich, swich

 

M och jag på prommis i Pudong 

 

Swich, swich, swich säger livet nu, hjälp vilken fart! Jag rusar som en lite duracell-kanin mellan jobb, träning, blogg, bröllops-planer,flytt och besökare. Som denna kväll. Hem, handla mat, köpa nya snittblommor, tvätta lakan, springa 1 mil, göra i ordning för mamma och Mats, blogga, surfa bröllopsskor… Då kan jag tillägga att jag kom hem från jobbet kl 7. Pjuhhh! 

 

Hann iaf lunch med M idag :-). M är grymt bra att prata med när livet går för snabbt. För när jag jag börjar närma mig stadiet ”nu sätter jag mig ner och bölar för jag orkar inte mer”, så är M bra på att behålla lugnet och bena upp saker. Och till exempel tala om för mig att det inte gör något om jag inte bloggar varje dag. Och det har han ju rätt i, eller hur? Så om jag går lite långsamt härinne den närmsta veckan, så är det för att resten av livet går lite för fort.

 

 

 

Kram på er!
Sara

 

Comments

 1. alexiad 29 March, 2012 Reply

  Ingen fara, jag sitter snällt och väntar :)

  • sara 1 April, 2012 Reply

   Vad söt du är :-)

 2. Anna 30 March, 2012 Reply

  Jag vet precis hur det där känns... Bra du har M! Ett bloggtips är att skriva några inlägg åt gången så behöver man inte sätta sig varje dag. Men så gör du kanske redan? KRAM

  • sara 1 April, 2012 Reply

   Ja, det är jobbigt när det blir för mkt! Brukar försöka skriva några inlägg åt gången men just ligger jag back även där :-)

 3. Malin w-h 31 March, 2012 Reply

  Å, vad flitig du är!! Men, ja det kan vräkiges bli för mycket av det också! Men vilken tur du har som har M. Han kommer bli ev bra man till dig!!!

  • lifeinshanghai 1 April, 2012 Reply

   Ja, det blev faktiskt snyggare med reklamen på toppen. Men hjälp vad jag fick kämpa för att få ordning på bloggen. det tog en fredagskväll... Ja det är MYYYYS med mammis här! I like! KRAM