BLOG

Tack

20130104-193605.jpg

Alltså jag föll som en fura för detta citat! Om jag ska annonsera ett nyårslöften inför 2013 så får det nog bli att försöka hålla en sådan enkel, självklar, bekymmersfri och positiv inställning till livet. Tänk ett sådant år det blir då! För jag tror verkligen att lycka till allra största grad handlar om en inställning snarare än vad som händer en i livet.

Sedan måste jag ju skicka tusen tack-kramar för er input om min frisyr! Jag visste att jag kunde lita på er och kan avslöja att det kommer bli en kortare frisyr imorgon. Vågar inte göra något annat då precis alla la sin röst på den kortare varianten. Ni har talat helt enkelt :-).

Nu blir det fredagsmys med en film och hemmagjorda praliner här i lägenheten på Yongkang Lu. Önskar dig en fin kväll!

Kram Sara

Comments

 1. Anna 4 January, 2013 Reply

  Det var verkligen ett fint citat och levnadsmotto! Lycka till hos frisören! Roligt det där med hårlängd: Kort för somliga är så-långt-kommer-mitt-hår-aldrig-bli för andra :)

  • lifeinshanghai 5 January, 2013 Reply

   Hahaha, ja det är sååå olika. Det som jag tycker är kortare än kortast är det längsta andra någonsin haft :-)

 2. Malin W 4 January, 2013 Reply

  Hej! Håller med övriga röster, det kortare var super men även när du la i lite slingor! Lycka till im! Väntar på bildbevis! Kramar

  • lifeinshanghai 5 January, 2013 Reply

   Bildbevis finnes på ett kortare hår med slingor :-) KRAM

 3. Caroline 4 January, 2013 Reply

  Vilket bra citat, maste sag att Puh har ett satt att leverera, har sett fler sota citat fran honom. Kanns passande for dig, med barn verkar det som att man lar sig att leva lite mer i nuet, och det ar precis det Puh sager, idag ar en ny dag-nu gor vi det basta av den! Absolut kan vi peppa varandra traningsmassigt!

 4. Monica-Gravid med nr 1 4 January, 2013 Reply

  Åh, sådär bekymmersfri vill jag också vara! Tänk vilket härligt liv man lever då. Glöm inte att visa oss resultatet på håret sen :) Ha en fin fredag & en fin helg! Kram!

  • lifeinshanghai 5 January, 2013 Reply

   Ja, där har man ngt att jobba efter. Mine oro och mer levande i nuet hade varit fint!

 5. Nina 5 January, 2013 Reply

  Oh så fint citat :) Ska jag lägga på minnet! Spännande med ny frisyr, du passar både i långt & kortare. Besökte frissan själv för ngn vecka sen och kapade 10 cm, så skön känsla! Ha en fin helg!

  • lifeinshanghai 5 January, 2013 Reply

   Ja, det är så grymt skönt att vara nyklippt. Man känner sig så grymt fräsch!

 6. Jeanette 5 January, 2013 Reply

  Vilken härlig inställning, kanske man ska försöka leva upp till! Åh baby-uggs är ju jättesöta! Har ett par rosa från Shepherds till Amanda men de är alldeles för stora.. men hon får nog ha de i vagnen någon dag ändå :)

  • lifeinshanghai 5 January, 2013 Reply

   Hahah, ja mina kommer nog oxå vara på tok för stora. Men som sagt, i vagnen åker de kanske på ändå :-)

 7. Anna 5 January, 2013 Reply

  Helt rätt, tror också att mycket handlar om inställning i livet! Kortare blir snyggt! Är själv i valet och kvalet, men kan verkligen inte bestämma mig!

  • lifeinshanghai 5 January, 2013 Reply

   Nä det är svårt att det där beslutet. Men det växer ju ut igen :-)

 8. Nellie 5 January, 2013 Reply

  Lille Puh är rätt klok han, fast han är en björn. :) Film och praliner låter som en bra kombo. Lycka till hos frisören, jag tror en kortare frisyr blir toppen! Förresten, om du hittar någon bra online-PT så får du gärna tipsa. Kram

  • lifeinshanghai 5 January, 2013 Reply

   Lovar att tipsa om jag hittar en bra. Har en på g, men ska bara testa henne först :-)

 9. Hej, var gärna med i min tävling där du kan vinna majskrokar i smakerna majs, vanilj och frukt :) Har du inte egna barn i rätt ålder kanske du kan ge bort dom? :) Eller varför inte smaska på själv! Kika in här och delta: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2013/january/tavling-vinn-majskrokar-i-olika-smaker.html