BLOG

Tack!

DSC_0334

Yeah för er!!! Bloggvärldens grymmaste läsare!!!

 

Amen alltså!

Ni är ju för goa!!! Tusen tusen tack för alla fina HEJ som ni skickat till mig. Jag ska erkänna att ni fick en tår eller två att rulla ner för mina kinder med era varma ord om mig och bloggen. Och så roligt att få veta lite mer om er som sitter på andra sidan skärmen! Om du inte hunnit skicka en liten hälsning till mig så gör det gärna, du hittar inlägget här.

 

DSC_0851

Vi fyra har ju hängt ihop de senaste veckorna. Mamma, M, Alma och jag. Mamma åkte dock hem igår och M är på jobbresa så nu är det bara Alma och jag kvar.

 

Annars så börjar måndagen gå mot sitt slut här i Singapore. Vi har haft en dag på tu man hand, Alma och jag. Väldigt mysigt! När eftermiddagen närmade sig och Alma började bli gnällg (är det bara min unge som inte klarar att vara hemma en hel dag utan en massa gnäll) så tog vi en busstur till ett 112 Katong, ett shoppingcenter i närheten. Där finns nämligen ett fik med en lekhörna, och A och jag kan kombinera två nöjen. Dricka cappuchino och lägga puzzel. Så kan ni gissa vem som gjorde vad. Sedan åkte vi rulltrappa, tog en tur i eko-butiken, gick till djuraffären och spanade på kaninerna för att sedan ta bussen hem igen. Perfekt måndagsnöje med en ettåring. Speciellt sedan min fina mamma åkte hem igår och jag behövde göra något för att det inte skulle kännas så tomt…

 

KRAM på er!
Sara

Comments

  1. Freedomtravel 28 April, 2014 Reply

    Jag skrev en kommentar... men kunde inte se den när jag tittade nu...?