BLOG

Taktik-tips sökes!

Igår var jag inne i Shanghais coolaste inredningsbutik, Casa Pagoda. Du måste verkligen dit och ta en titt om du inte varit där. Det är lixom vintage möter, french country, möter baroque, möter ethnic chic. Min högst saknade vän Zuzana som bodde i Shanghai innan jobbade där och hon berättade att ägaren åker land och rike runt för att hitta prylar att sälja.

Anyway, jag var där och köpte en orientalisk taklampa till nya lägenheten (halva priset så skynda dit) och sprang samtidigt på detta bord. Jag har varit svag för fyrkantiga bord med en rustig träskiva i lääänge och där stod den lixom. Drömbordet. Vad tror du, kan ka få med mig M på detta bord (kostar 2900kr)?! Har du något tips på vilken taktik jag ska använda för att övertyga honom om att detta bord bara måste hem till oss. Ni är ju många ladies där ute, så ni borde ju sitta inne med massa smarta övertalnings-taktiker :-).

Nu ska jag rusa iväg till jobbet. Puss och kram på er!

Sara

Comments

 1. Kristin Danås 16 April, 2012 Reply

  Det verkar ju vara ett bra schackbord :) Annars kan du alltid ge 2 alternativ varav detta är det billiga alternativet... kram

  • sara 17 April, 2012 Reply

   Hahaha, ja det var ju en smart ide! Titta älskling, bara halva priset mot det här :-)

 2. Felicia 16 April, 2012 Reply

  Repa det gamla och säg att det måste bytas ut, och att detta är mycket bättre och att man kan slipa om det dessutom unikt! haha. puss

  • sara 17 April, 2012 Reply

   Hahahaha, det måste vara det kaxigaste förslaget :-)

 3. sara 16 April, 2012 Reply

  så kul med inredningsbutik! tack så mkt! :)

  • sara 17 April, 2012 Reply

   Ja, I LOVE inredning!

 4. Charlotte 16 April, 2012 Reply

  Ni flyttar ju till större lägenhet, klart nya möbler måste införskaffas då. Dessutom passar bordet in överallt. Lycka till :-)

  • sara 17 April, 2012 Reply

   Det är precis så jag har resonerat hitills! Logik brukar bita på min blivande man :-)

 5. Alexia- 16 April, 2012 Reply

  Dösnyggt bord! Jag har också en kärlek för sådana bord :) Ut med det gamla och in med det nya, köp köp ;) ;) ;)

 6. Piccolacasa 17 April, 2012 Reply

  Våra trädgårdsmöbler blev ju lite dyrare än tänkt och när jag berättade det började jag med att påminna honom hur det kändes när han köpte något dyrt som han bara ville ha, no matter what, typ motorcykel och självgående gräsklippare. Sedan sa jag hur mycket dyrare än budget det blivit och VAD är 1250kr extra lixom??? (sedan att det i verkligheten är 2000+1250+auktionsprovision om 20% behöver man ju inte peka ut, det är 1250kr extra som nämns...) Och även om han var lite motsträvig så erkände han att 1250kr extra inte var hela världen, vad spelar det för roll när man verkligen vill ha något :) Lycka till!

  • sara 17 April, 2012 Reply

   Haha, SMART!!! M har precis köpts sig två extra kostymer a la 1500kr var. Det är de jag ska använda :-)

 7. Emma 17 April, 2012 Reply

  Va??2.900:- sjukt billigt say no more!!! Liknande bord i Sverige kostar mer.