BLOG

The new view

20120503-215010.jpg

 

Godmorgon solstrålar!

Vill mest bara titta in och visa er vår nya view, från lägenheten på Yongkang Lu. Bara 10e våningen denna gång men är den godkänd ändå? Utsikten alltså.

Vi är, precis som vanligt, på väg till jobbet denna fredag. Det blir jobb jobb och jobb fram till klockan sex och sedan ska vi Ms kollega på inflyttningsfest. Men om jag ska vara helt ärlig så lockar lägenheten på Yongkang lu och våra oöppnade platta paket nästan mer än en mingelkväll. Men de får vi sätta tänderna i imorrn istället, var sak har sin tid 🙂

Happy Friday!
Sara

Comments

 1. Ida 4 May, 2012 Reply

  Aldrig kommenterat innan.. Om några timmar åker jag med familjen till Shanghai för att hälsa på våra vänner under tio dagar. Ska bli såå roligt! :-) :-) Tack för alla bra tips jag fått genom din blogg! Trevlig helg! -Ida från Göteborg

  • Sara 4 May, 2012 Reply

   Hej, vad roligt att du hittat till mon blogg och att jag kunnat vara Till hjälp. Hoppas du kommer o gilla Shanghai!

   • Ida 16 May, 2012 Reply

    Vi har haft en helt fantastisk vistelse! :D Massa shopping såklart, poolhäng, champagnebrunch, zoo-besök, smarrig mat, era-show & mycket mycket mer. :) Jättenöjda!

 2. Maria 4 May, 2012 Reply

  hej! jag hittade precis till din blogg, så himla fin! jag ska åka till shanghai om lite mer än en vecka (!!!) och är så galet nervös och förväntansfull. jag undrar hur vädret i shanghai är just nu? hur varmt är det, och brukar det skifta från dag till dag eller är det typ lika varmt varje dag vid den här årstiden? tacksam för svar :)

 3. Sara 4 May, 2012 Reply

  Hej, vad rolig att du hittat min blogg o att du är på väg till Shanghai :-). IdAg var det 28 grader i Shanghai men det e ovanligt varmt. Det borde dock inte bli kallare än 20 grader. Enyoj!