BLOG

Tillbaka i Shanghai

Utsikten i detta nu, Shanghai från balkonen på Yongkang lu.

 

Så var vi tillbaka i Shanghai och staden har välkomnat oss med det kanske bästa vädret i år. 25 grader, klarblå himmel och ren luft. Så vi landade på en filt på vår innergård och njöt av sol och ljumma vindar. Alma fick känna hur gräs känns mot ett par barfota fötter för första gången i sitt liv. Bäst kändes dock pappas kind :-). Lilla Alma har knappt släppt M med blicken sen vi kom hem. Sååå sött!

Annars gick flygresan bra. Jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv som klarade att flyga över halva världen själv med en liten bebis. Knappt utan barngråt alls! Det enda jag missade var sim-kortet till min kinesiska mobil. Den försvann bland alla välorganiserade nappar, blöjor och ombyten. Tur att det är lätt att älla ett nytt  :-). På planet var det en man som sa “vad kul det är att se en sådan stark kvinna”: Jag hoppas nästan att denna man (mot förmodan) läser detta för oj vad den kommentaren värmde detta hjärta. Att flyga själv med en bebis är ingeting man gör i en handvändning och jag känner mig faktiskt som en riktigt power-mom som klarade av det så bra. Så klapp på axeln till mig där!

Nu ska jag krypa ner till min sjuka man och min yetlaggade bebis som redan ligger och sussar sött.

 

Kram till er!
Sara 

Comments

  1. Johanna - Life by Me 28 April, 2013 Reply

    Bra jobbat! Jag har bara flugit inrikes med Charlie och tycker det var en utmaning :) Bor ni i Shanghai?

  2. Anna Vikström 28 April, 2013 Reply

    Härligt att resan gick bra! Man känner sig verkligen som en power-mom när man har gjort en sån lång resan :-D. Kan tänka mig att M är helt överlycklig att ha er hemma igen :-). Kram på er och förväntar att ha er på middag hos oss i sommar!