BLOG

Tillbaka på mattan

DSC_2292

Jag har kommit igång ordentligt med yoga igen, och ohhhh vad min kropp är tacksam! Själen också för den delen!

DSC_2325 DSC_2323

För dig som vill ha dagliga yogabilder så lägger jag upp en pose om dagen på instamgram under hela semptember. På instagram hittar du mig son lifeinsingapore.

 

Mmm, igår var jag på en yogastudio och tränade för en gång skull (på Sadhana Sanctuary kan man yoga 2 veckor för 29 dollar). Hjälp en sådan klass alltså, det var knappt att jag lyckades lämna rummet när vi var klara. Om någon kommit fram till mig då och sagt att yoga inte var jobbigt hade personen i fråga nog åkt på en fet smäll :-). Det var mycket lek upp och ner, alltså på huvudet. Vi stod där och balanserade och försökte göra den ena konsten efter den andra med benen. För mig som älskar just huvudstående var det bara såååå roligt och så peppande att jag faktiskt kan mer än vad jag tror.

Jag tränar ju nästan uteslutande hemma och väldigt ofta streamar jag klasser från yogaglo (som är helt grymma). Men det är ändå något speciellt med att gå på en klass. Ska se om jag kan hitta en lösning där jag kan gå en gång i veckan utan att betala hutlösa priser :-).

Hur tränar du?

 

KRAM Sara

Comments

  1. Sara 11 September, 2014 Reply

    Skönt att komma in i sina rutiner igen efter sommaren. Har själv aldrig fastnat för yoga, men det ser så härligt ut! Borde kanske prova igen. Kram från Sara i Dubai!

  2. Hanna 11 September, 2014 Reply

    Hoppas du hittar ett bra och inte allt för dyrt ställe. Leda en klass i vecka mot att du får gå en klass kanske ;)

  3. Hanna 16 September, 2014 Reply

    Nu har jag för första gången någonsin testat - och klarat (!) den positionen :) Lycka! Kram!