BLOG

Tjejmiddag

Ojoj, sen som vanligt! Så jag rusar iväg till jobbet men håller siktet på kvällens tjejmiddag :-). Först ska jag ta med Ida till Petras showrum och spana på ljuva siden-skjortor. Därefter möter vi upp de andra på drinks and dinner. Sweeet!!

kram på er!
Sara 

Comments

  1. Anna 2 March, 2012 Reply

    Hej Sara. Älskar denna snygga bilden på tjejerna! Älskar hela serien. Kan lätt sitta inne hela dagen och bara glo på dem och önska lite att man hade deras liv. =) Hoppas att du fått en bra dag trots stress och att du fyndat några snygga skortor. Dem är ju fantastiska!! Du frågade för några dagar sedan på min blogg om hur jag motiverar mig att gå upp kl 4 och här kommer några saker som gör det: *Dels för att när jag slutade röka, så behövde jag den kalla och friska luften som bara finns på morgonen innan all trafik kommer igång. *Dels för att slippa "trängas" med andra människor. *Dels för att sambon går upp så tidigt ibland (inte så ljudlöst/jag är lättvaken). *Dels för att ha hela dagen fri, om jag te.x blir inringd på jobb. *Dels för att jag upptäckte att om jag somnar om, så blir jag alldeles tung i huvudet resten av dagen *Dels för att faktiskt ha träningen gjort, så det inte kommer andra undanflykter som gärna kommer senare på dagen. *Dels för att jag numera är så van vid det. Imorse, "tack" vare att jag gå upp så tidigt vanligtvis, så vakna jag 3.16. Inte helt okey, men som jag skrev så mår jag dålig om jag somnar om direkt efter, så gick upp och långsamt förberedde mig på att gå ut och powerwalka. Sen vid 7 så somna jag en stund i soffan och det är ju fantatiskt! =) Massa kramar och lycka till med träning! You go girl!

    • lifeinshanghai 3 March, 2012 Reply

      Ja visst håller SATC fortfarande måttet (även om man kan småfnissa lite åt de första säsongerna) Fortfarande impand med träning kl 4 men kul att du hittat ngt som funkar för dig! KRAM