BLOG

Trotsar

Idag har jag gått omkring och fångat drömmar med en drömfångare från HM. Måste bara tala om att jag vägrar jeans under Shanghai-sommaren. Det är bara sååå varmt att jeans känns som en plåga. Och sedan bär jag jeans typ hela vinterhalvåret att det känns lite kul att våga vägra jeans några månader om året.

Jag vägrar strumpor också! Om jag inte är på gymmet då 🙂

 

Hej vänner!

Här har ni en nytränad donna bakom knapparna som ligger i soffan och slötittar på Seinfelt samtidigt som jag bloggar. Är det någon som vet när Seinfelt spelades in? De har ju bara så roliga kläder på sig!

Testade vattengympa idag, ska vara bra för onda höfter. Ganska jobbigt faktiskt, kommer nog ha lite träningsvärk i armarna imorrn. Men om jag ska vara helt ärlig sneglade jag hela tiden upp till gymmet och människorna på löpbandet. Oj vad jag saknar riktigt hårda och svettiga löppass!!! Snart så står jag där igen, så är det bara!

Önskar er en fin kväll!
Sara 

Comments

 1. Yvonne 13 September, 2012 Reply

  Älskar Seinfeld, boxen går varm här kväll efter kväll. Det måste ju vara tidigt 90-tal till mitten som det utspelar sig... skulle jag tro. Elaine har klart skönast klädstil!! Kram y

  • sara 15 September, 2012 Reply

   Hahah, ja och hennes hår!!! De tär många poäng på den alltså :-)

 2. Piccolacasa 14 September, 2012 Reply

  Schnyggt! Tycker att du lämnade en så fin kommentar hos mig idag! Vet inte riktigt vad jag ska säga, vill trösta lite. Du lever ju i din dröm! Jobbet, att bo utomlands, bröllopet, smekmånaden. Och en vardag kan vara en annan dröm. Att bara bo i Sverige och bara vara en liten familj kan vara en dröm. Att känna sig tillfreds med det kan vara en dröm. Vet inte om jag kan förklara. Men jag vet att du är mitt uppe i din dröm och du kommer alltid att vara det. Oroa dig inte. Du behöver inte den uppmaningen som postern ger. Du gör det när det är läge. När det kommer en dröm förbi kommer du att fånga den. (Din drömfångare idag då, hihi vilket sammanträffande!) Åh det var bara det. Kram!

 3. Alexia 14 September, 2012 Reply

  Jag foljer med dig i den trenden! Forutom idag, da var jag tvungen att ha byxor till jobbet :P

 4. Lisa 14 September, 2012 Reply

  Så fint halsband :)