BLOG

Tryck i Shanghai

Tackkort och dopinbjudningar in the making! Även om vi bara ska ha ett litet dop med närmsta familjen kunde jag inte låta bli att göra egna inbjudningskort. Det är ju så roligt att sitta och pyssla med just grafisk design tycker jag, men så jobbar jag ju också inom området :-).

 

Idag sitter jag och pysslar med tackkort och dop-inbjudningar. Jag har gjort våra kort själv och skickat in dem för print hos Picjoy. Några jag verkligen kan rekommendera för dig som vill göra eget tryckmaterial i Shanghai. Jag använde Picjoy för allt vårt tryckmaterial till bröllopet också och är otroligt nöjd. Picjoy trycker enbart special-designade kort (de gör alltså ingen masstillverkning) men om du lixom jag går igång på att sitta och göra egen design är de perfekta att använda för print.

De är ganska billiga också, för både tackkort och dopinbjudningar betalade jag 170 kr. Och då fick jag allt leverat till dörren. Jag betalade mer för allt bröllops-material, men då valde jag också papper av högre kvalitet och printade på fler sidor. Så, det blev dagens Shanghai-tips, Picjoy.

 

Kram Sara

Comments

 1. Linn 6 April, 2013 Reply

  Snygg bild med all svärtan! Och ett roligt val av bebisbild, får för mig att de flesta kanske väljer softade, pastellbilder när barnet sussar sött. Det gäller att sticka ut lite :-)

  • lifeinshanghai 8 April, 2013 Reply

   Ja, denna är nog lite annorlunda. För övrigt ett av de allra första korten Vi tog på Alma. Hon är 3 timmar här tror jag.

 2. Malin 7 April, 2013 Reply

  Så fina de ser ut att vara!!!;) Kul med dop.

 3. Nellie 8 April, 2013 Reply

  Så snyggt! Grafisk design är superkul, förutom när tålamodet och kunskaperna i programmet man jobbar i tryter... :) Hoppas du hittade något snyggt bord! Kram