BLOG

Ugglor i mossen


Denna måndag kör jag på ugglor runt halsen. Hittat dessa hos små gatuförsäljare i Shanghai och gav nog inte mkt mer än en tia styck för dem.

Godmorgon måndag!

Så var det vardag igen och veckan har redan börjat rulla på i sitt vanligt tempo. Här inleder jag veckan med trötta påsar under ögonen. Vet inte vad det var med vår docka inatt men stilla var hon inte. Hjälp vad hon bökade runt och därmed la hon all sin kraft att trycka rumpan upp i mina högra revben. Supergulligt så klart men det blir lite svårt att andas… Tror att både jag och lilltjejen börjar tycka att det är lite för trångt i min mage nu för tiden.

Annars har jag inga stora planer för denna måndag. Jobb mellan 9 och 6 och sedan får jag se om jag orkar med en tur till IKEA. Har lite småsaker som behövs inskaffas innan vår lilla gör entré. Önskar dig en fin måndag!

Kram Sara

Comments

 1. Karin 7 January, 2013 Reply

  Vilket kap! Tror den högra finns på Forever 21:) Ha en fin dag, själv sitter jag och väntar på Sverigebesök:) Kram

  • sara 9 January, 2013 Reply

   Finns massa fint utanför tygmarkanden. Men man får pruta hårt :-)

 2. Monica-Gravid med nr 1 7 January, 2013 Reply

  Åh, så fina! Älskar ugglor! Ja, nu kan det inte finnas mycket plats kvar för henne därinne. Det är ju snart dags att komma ut :) Är du nervös för att föda i ett "främmande" land eller känner du dig trygg? Hoppas du får en bra måndag!

  • lifeinshanghai 9 January, 2013 Reply

   Jag känner mig väldigt trygg här i Kina och med sjukvården här. Helt trygg inför förlossningen som sådan är en annan femma :-)

 3. Daniela 8 January, 2013 Reply

  Åh, vad fina! Ja, det är inte lätt på slutet när det bökas och bökas. Minns att jag var vaken många timmar på nätterna, men det kanske är ett sätt för kroppen att vänja sig inför det som komma skall...

  • lifeinshanghai 9 January, 2013 Reply

   Ja det sägs ju att det är kroppens sätt att förbereda en på sömnlösa nätter. Jag tycker dock att det hade varit bättre att få var utsövd när barnet kommer :-)

 4. Caroline 8 January, 2013 Reply

  Oj dessa fina gick hem hos mig, Daniel kallar mig for "crazy owl lady" for jag alskar ugglor och det har ocksa folk hajjat sa har sjalv inforskaffat och fatt massa presenter med ugle-tema, bade sjalar, trosor, ljuslyktor, halsband, orhange, ringar, bilder, tavlor en kopp med motivet uggla! Hoppas du och lillan far sova lugnt inatt, somnloshet ar ingen hojdare. Kram

 5. Madde-Bäbis i februari 8 January, 2013 Reply

  Vilka fina ugglor :) Har ett liknande halsband och älskar de verkligen! Känner igen det där med bökandet, har precis vaknat upp efter en riktigt jobbig natt med massa stök och bök i magen. Hoppas du får en fin tisdag :) Kram

  • lifeinshanghai 9 January, 2013 Reply

   Ja, de gör det inte lätt förr oss de små. Men antar att de oxå har det lite trångt och jobbigt nu :-)

 6. Nina 8 January, 2013 Reply

  Fina ugglor! :) Ja det börjar nog bli trångt i magen för våra små <3 Har ni föresten köpt någon vagn? Vi har en brun brio go som står bäddad och klar i hallen :) Tänk när man får ta den första promenaden. Längtar! Kram på dej.

  • lifeinshanghai 9 January, 2013 Reply

   Hahaha, här står oxå en brun BRIO Go och väntar på första prommisen :-)

 7. Lisa 8 January, 2013 Reply

  åh såå fina! Vad fin bilden var på dig och mage när ni hängde på gymmet :) kram

 8. Jeanette 9 January, 2013 Reply

  Vilka fynd! Jättefina ugglor ju :)