BLOG

Vagn i värmen

DSC_0077 - Copy

We are so happy with our Maclaren stroller! Its perfect in the Singapore-heat!

DSC_0078 - Copy

When Alma is sleeping, we can open it up from both sides, and together with the mini-fan Alma gets a nice breeze.

DSC_0079At the same time, the top offers protection from the sun. Perfect!

 

Yeah, today is a public holiday in Singapore, which means that we have M at home today. We don´t have any  specific plans and its HOT outside so lets see what the day has to offer. Perhaps a nice lunch somewhere, a dip in the pool, or some indoor playtime for Alma.

Happy Tuesday!

 

swedish_flag_503baeb6ddf2b308090005f0
Yeah, idag är en röd dag här i SIngapore och M behöver alltså inte stressa iväg till jobbet :-). Vi har inget speciellt på agendan men det är VARMT idag så högst sannolikt hittar vi på något i skuggan (eller inomhus :-)). Kanske blir det lunch i stan,  kanske tar vi oss till en lekplats med aircon, det kommer garanterat bli minst ett pooldopp.

Önskar dig en fin tisdag!

KRAM Sara

 

Comments

  1. Jennifer i München 13 May, 2014 Reply

    Hej! Förlåt om du inte gillar den här typen av kommentarer, men jag skulle vilja tipsa dig om en tävling jag har nu inför Mors Dag. Priset är rätt lyxigt så det kanske kan vara intressant att vara med och tävla? Du kan vinna ett par örhängen i vit topas värda över 3000 kr. Om du eller dina läsare är sugna på vara med hittar ni tävlingen här http://jennifersandstrom.se/2014/05/08/tavling-for-mors-dag-historiens-forsta-bloggtavling/ Ha en bra dag!

  2. Felicia 13 May, 2014 Reply

    Sv: Visst är den, måste spanas in liksom! :) Härligt med en "röd dag", hur varmt hade ni idag då? Kram!