BLOG

Välkommen fredag!

20121123-075329.jpg
Shanghai idag. Det har verkligen varit grått och regnigt de senaste dagarna. Som sig bör i november kanske?

Hihi, det verkar inte som att jag är den enda som har problem med sötsug :-). Bästa tipset jag fick igår om att hålla sockerbehovet borta var från Charlotte. Ät en liten middag och gå sedan all in på det söta, skrev hon. Och då kan jag tillägga att den damen är ett riktigt tårt och bakelse monster så jag kan verkligen se henne framför mig med en nyttig morotssoppa till middag och sedan en stoooor bit rulltårta. Eller vad säger du vännen?! Just nu känns det som det bästa alternativet även för mig för japp, sötsuget är kvar även denna morgon. Imorrn så :-).

Nu väntar ännu en dag på kontoret men veckan kommer att avslutas med stor konsert. Ingen mindre än Elton Jon spelar i Shanghai ikväll och vi är ett gäng som ska gå och lyssna på den numera äldre herren. Ska bli jättekul :-).

Kram på er!

Comments

 1. Hanna 23 November, 2012 Reply

  Oh jag ser fram emot kvällen! (Och helg...) Snoozade 4 ggr för mycket imorse, sen iväg och glömde NäSTaN biljetterna ;) Men de är med! Ses ikväll! Kram

 2. Freedomtravel 23 November, 2012 Reply

  Waow, jag som tyckte att det var grått här i Stockholm ;)

  • lifeinshanghai 24 November, 2012 Reply

   ja, när Shanghai gör ngt så tar hon lixom i från tårna!

 3. Charlotte 23 November, 2012 Reply

  Haha kul att kunna framkalla bilder av mig själv i ditt huvud ;-) Men ibland är det bästa sättet att besegra begäret att ge efter för begäret!