BLOG

Vara med hatt

DSC_1705

Jag och min tjusiga hatt.

 

Denna sommaren blev jag med hatt. Vi var i Schweiz (åter kommer med bilder så klart) för att gå på ett tjusigt bröllop och till det hörde en tjusig hatt. Jag har aldrig ägt en “riktig” hatt innan men jag gillar min tillskott till festgarderoben och hoppas att det kommer fler tillfällen för mig att bära denna. Det är nästan så att jag kan tänka mig att sätta på mig den nästa gång vi ska ut och äta. Bara för att den är så himla tjusig. Eller vad säger du?!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Fanny 31 July, 2014 Reply

  Wow, det var nåt annat det! Snyggt! :)

 2. Eva 31 July, 2014 Reply

  Mycket tjusigt Sara!

 3. zizzi 1 August, 2014 Reply

  Ta alla tillfällen i akt ! Urtjusigt !

 4. Nina 7 August, 2014 Reply

  Snygging, passar perfekt i hatt! Kram Nina.