BLOG

Vi börjar här

Bilder: Malin Weinert

 

Så är det kanske dax att visa ett litet smakprov :-).

Jag vet inte varför men jag får lite tunghäfta när jag ska skriva om dagen D. Hihi, jag som ofta har ett blogginlägg i huvudet redan innan jag uppleft ngt jag vet helt plötsligt inte var jag ska börja, vilka bilder jag ska visa. Hur tusan man beskriver en obeskrivlig dag. Men ni ska veta att jag ligger inne men tusentals bilder (bokstavligt) och ännu fler ögonblick värda att skriva om. Tror mest att jag måste fundera över vad som ska få komma med här och vilka ögonblick och bilder som bara ska få vara våra.

Men bilderna vänner. Ojojoj, bilderna! Vi hittade vår fotograf Malin via nätet men inte hade vi trott på en sådan fullträff. Vi fick långt mycket mer än vad vi betalade för och bilderna är… perfekta, underbara, magnifico!!! Dessutom fick vi dem redigerade och klara på mindre än en vecka, för att Malin visste att vi skulle tillbaka till Kina.

Tja och när jag kommit åter till Shanghai och kommer åt bilderna från kvällen. Ojojoj vad jag ska visa er då. När vi alla röjde som galningar till kvällens band MS Röj som visade sig vara världens bästa band. Som klarade att hålla dansgolvet C R A Z Y non stop tills vi var tvunga att stänga, till och med mormor röjde till klockan halv två. Jag tror till och med att det är så att det var MS Röj gjorde vår bröllopsfest. Men vi återkommer till dem. Och allt annat jag har kvar att berätta.

Kanske är det så att du kan hjälpa mig lite, att börja ngn stans. Eller så har du kanske fått nog av bröllop här nu :-). Vad än du vill veta, just let me know!

Nu ska jag ut på stan med mamma. Sista dagen i Sverige kallar och det blir en lunch i stan.

 

Kram Sara

 

Comments

 1. Åhhhhhhhhhhhhhhh! Vill se mer. Av allt och höra om ALLT! Please :) Nu räknar jag ner... 26 dagar kvar...

 2. Anna 25 June, 2012 Reply

  Så vackra foton på så vackra personer!

 3. Lisa 25 June, 2012 Reply

  Vackra vackra Sara! Vilka bilder & man känner er kärlek bara av att se era fina bilder! Tack, men det är mycket kvar som ska göras, men så länge vårt baby rum och vårt sovrum & övervåningen blir klart snart så är jag mer än nöjd. Det ser jätte bra ut än så länge så vi är exalterade ! Bebis är beräknad om ca 3,5 vecka så man är allt bra nervös, man vet ju aldrig när de små bestämmer sig för att komma ut till världen, vi längtar och är så förväntansfulla. Kram på dig!

 4. annelie 26 June, 2012 Reply

  Men Sara, jag tappar andan! VAD VACKRA NI ÄR!! Jag sitter här o ryser. Håller med ovanstående, jag vill höra allt :) Och se ringarna! KRAM! Fantastiska bilder.

 5. Piccolacasa 26 June, 2012 Reply

  Fantastiskt vackra! Din sminkning och Mickes ljusblåa + gråa färger är verkligen så perfekta! Precis som allt!

 6. Johanna B 26 June, 2012 Reply

  Vilka fantastiska bilder, ni var så vackra och fina!! Så fin din klänning blev! Vi kanske hinner ses när jag tar min sista sväng till Shanghai i Juli? Kramkram

 7. Johanna 27 June, 2012 Reply

  Grattis, gud vad fina/vackra ni var, bilderna sprutar verkligen av all er lycka och glädje. Så underbara bilder!!!

 8. Alexia- 28 June, 2012 Reply

  Grattis grattis grattis! Det ser ju helt underbart ut!

 9. Malin Weinert 29 June, 2012 Reply

  Hej Jag förstår dig precis, vissa känslor och händelser är svåra att sätta ord på, de får man bära med sig istället och ta fram vid speciella tidpunkter. Jag har i alla fall gjort ett försök att skriva några rader om er dag tillsammans med lite fler bilder. Tack för att jag fick vara med! :) Stor kram och lycka till!

 10. Nina 5 August, 2012 Reply

  Grattis! vad fina ni var :)