BLOG

Walking in my shoes

DSC_015922

Walking in mamas shoes! The new thing in Almas world.

 

DSC_0158DSC_01592

I can´t blame her. I also love my new Hawaianas. The old ones lasted seven years so I think that its fair to say that I needed a new pair. And its really the only shoe I’m using here in Singapore.

 

Welcome Sunday! Mine started with a “sleep in” (woke up at 7). Ms and Almas did not… And when I woke up I felt really bad. M is up early every day to go to work so one could think that he could get the sleep in this morning. But when Alma woke up, the only thing I could think of was to go back to sleep. And M is to  nice to ask me to go. Guess I have to spoil him rotten the rest of the day :-). And no, today is not my day. We have chosen to stick to the Swedish mothers day so I have to wait a few weeks.

And yes, blogging in English again. Please let me know f you have any idea of how to write a bi-lingual blog. Im not 100% sure of how to do it.

 

swedish_flag_503baeb6ddf2b308090005f0
Mmmm, söndag! Dessutom en söndag som började med att M tog Alma när hon vaknade klockan sex och jag fick min sovmorgon till klockan sju. Men jag erkänna att jag fick duktigt dåligt samvete när jag väl gick upp. Jag sover ju alltid till sju, stackars M går alltid upp vid sex för att hinna till jobbet. Det kunde jag ju tänkt på när M kravlade sig upp i morse men just vid den tiden har jag svårt att tänka på något annat än att somna om… Jag får helt enkelt se till att skämma bort M lite under dagen. Resten av Singapores mammor blir dock bortskämda idag då det är mors dag här i Singapore. Vi har dock valt att fira den svenska.

Annars så kan jag inte riktigt släppa att jag borde blogga lite på engelska, så jag kommer att testa lite igen. Ni kan väl hojta till om det är något som inte känns bra?! Jag vet att ni kan engelska allihop men jag föredrar i alla fall att läsa bloggar på svenska. Så jag ska försöka mig på en kompromiss.

 

KRAM Sara

Comments

  1. Nellie 11 May, 2014 Reply

    Bästa flipflopsen som finns! Jag har just beställt två nya par. Jag längtar till det blir flipflop-säsong här också!

  2. Fröken L 11 May, 2014 Reply

    Fina flipflops! Härligt med sovmorgon, ja du får nog skämma bort M lite för att kompensera :-) Kram Linda

  3. Malin 12 May, 2014 Reply

    Såååå gullig hon är. Hihi, hon klär ju utmärkt i skorna!!