BLOG

WITH FAMILY

DSC_4711Jag har varit här, men familjen. Mina två bröder har varit på besök i Singapore, ljuvligt!

 

Så har ännu några veckor sprungit iväg utan att jag har tagit mig tiden att sitta ner och blogga. Jag tror ämt att jag befinner min i en fas där jag håller på att fundera över hur jag ska ha det bloggandet. Kanske är “varje-dag bloggandet” på väg att sättas på paus ett tag. Jag har inte riktigt ämt mig :-). Att blogga varje dag är roligt och ett krav om jag vill hålla igång antalet besökare här inne. Å andra sidan är det tidskrävande att “leverera” varje dag och det är svårt att skriva något meningsfullt varje inlägg. Att skriva mer sällan kräver inte lika mycket så klart, men det blir inte heller lika roligt om man jag inte går “all in”. Ja vi får se helt enkelt.

Hur känner du? Vill du ha en liten uppdatering varje dag? Eller skulle någon gång i veckan duga lika bra?

Annars så har jag MASSOR att berätta. Under min lilla blogg-paus har vi hunnit vara på semester på paradis-ön Rawa i Malaysia. Och när vi kom hem var mina två bröder här så denna veckan har Alma och jag sprungit Singapore runt tillsammans med dem och haft det alldeles alldeles underbart. Min familj ligger som bekant mig väldigt varmt om hjärtat och jag blir alltid lite extra lycklig när jag får ha dem nära. Så håll i hatten vänner, snart bombaderar jag er med semester och familjebilder.

 

KRAM Sara

 

 

Comments

 1. Viktoria 27 February, 2015 Reply

  Jag vill att du bloggar ofta ofta! Så roligt att läsa om andras expat-liv.

 2. pilla 27 February, 2015 Reply

  Läser gärna också ofta, om du inte känner att du har tid att skriva varje dag så gärna en bild och någon mening.

  • lifeinsingapore 2 March, 2015 Reply

   Tack för dina fina ord! Tyvärr tycker jag att det är bilderna som tar mest tid... Men ska se om jag kan fixa några som ligger på lager.

   • Dahrann 25 December, 2016 Reply

    I had no idea how to approach this benofe-row I'm locked and loaded.

  • Tyya 25 December, 2016 Reply

   Den var ju helt unbedrar! Såå fint i både färger och mönster! Vad använde du för klister till tyget på skärmen? Jag har ett liknande projekt som inte har blivit gjort...

 3. Åsa 27 February, 2015 Reply

  Två eller tre gånger i veckan tycker jag funkar bra, så hinner man samla ihop lite att dela med sig av. Varje dag skulle jag inte orka. .

   • Essence 25 December, 2016 Reply

    This is a really inniellgett way to answer the question.

 4. Grethe 1 March, 2015 Reply

  Så kul att läsa din blogg! Så skriv så ofta du har tid & inspiration :)

 5. Apollonia 1 March, 2015 Reply

  2-3 inlägg räcker gott&väl :-) hoppas du finner inspiration! Kan du inte skriva ett inlägg om när du studerade, började jobba på Ikea och hur det var då. Jag är student och drömmer om en internationell karriär. Det hade därför varit intressant att ta del av din story :-)

  • lifeinsingapore 2 March, 2015 Reply

   Tack för din kommentar och för inläggs-tipset. Ska se om jag kan knopa ihop ngt :-)

   • Fannie 25 December, 2016 Reply

    I'm grfueatl you made the post. It's cleared the air for me.

   • Lyza 30 December, 2016 Reply

    Thikinng like that shows an expert's touch http://vndeoibtd.com [url=http://hqpjjsssno.com]hqpjjsssno[/url] [link=http://qfihzzk.com]qfihzzk[/link]

 6. Eva 10 March, 2015 Reply

  Sara, din blogg är otroligt fin och välskriven. Jag tycker att det är viktigt att den fortsätter hålla samma klass. Själv kikar jag in någon gång i veckan så för min del hellre några färre inlägg men av samma härliga känsla som nu.

 7. Kaeden 25 December, 2016 Reply

  I read your post and wihesd I was good enough to write it