BLOG

Yoga 13 juni

 

Du har väl inte missat att Nellie och jag bjuder in till ett yogapass nästa torsdag den 13e juni?! Vi håller till på ett gym i Staffanstorp, klassen är gratis och kommer att funka såväl för nybörjare som för den som yogat ett tag. Ni hör ju, det finns inga ursäkter, bara kom!!! Det enda jag vill be dig om är att du anmäler dig. Antingen här i kommentarsfältet eller via mail (sara@lifeinshanghai.se).

Klassen blir en kick-off för den yoga-utmaning Nellie och jag ska köra. Yoga varje dag i 30 dagar. Självklart hänger bloggen med. Poängen är att försöka lyssna till sin kropp och ge kroppen vad den behöver just idag. Det är lättare sagt än gjort, att vara sann mot sig själv och våga lyssna på sin kropp.

Idag känner jag att jag skulle behöva en riktigt svettig klass. Jag känner mig tung och klumpig efter veckans alla middagar och fikor och skulle verkligen vilja svettas ut allt. Ska se om jag kan få till det när Alma sover.

 

KRAM Sara

Comments

  1. Karin 7 June, 2013 Reply

    Haha kom ihåg att du köpte en våg men tänkte inte på att den var precis lika. Har sett liknande på olika ställen. Vad roligt, den är ju fin! Använt den något än?:) Kram!