BLOG

Yogabrallor

DSC_2749

Yogabrallorna som jag fick av M i julklapp. Im in lööööve! Till och med mina syskon tyckte att de var balla. De har annars kläckt ur sig “du klär dig helt ok för att vara mamma” om min klädstil… Ja, de ä yngre än mig (och lite coolare).

 

DSC_2745

Vi har en lång dejt idag, mina yogabrallor och jag. Hann inte med att yoga när vi hade besök och min kropp gör ont. Har ämt mig för att yoga måste jag göra i alla fall varannan dag, även om vi har besök!

 

Hej alla och hej måndag!

Här i Singapore har veckan som vanligt satt igång med buller och bång. Svårt att starta på ett annat sätt när man har en liten. Har inga stora planer för dagen mer än en lunch med en ny vän här i Singapore. Hon har lixom jag bott i Shanghai så vi ska nog hitta en hel del att snacka om :-). Har även lite småärenden jag vill få till. Alma behöver tillexempel ett par nya skor. Hon går ju mest hela tiden, lilla loppan och hennes ärvda sandaler är på tok för tunga och klumpiga för någon som håller på att lära sig. Har fått tips om att det finns Kavat skor att få tag på i stan. Får se om jag hittar.

 

DSC_2812

Här är de coola brallorna inköpta! Finns även mattor, smycken och andra yogatillbehör.

 

KRAM Sara 

Comments

  1. sara 20 January, 2014 Reply

    häftiga o gillar linnet oxå! =)

  2. Felicia 20 January, 2014 Reply

    Sv: Haha förstår det =) Ska bli kul att få åka lite skidor så snart det slutat snöa. Supersnygga brallor ju! Hoppas ni haft en fin helg, kram!

  3. Hanna 20 January, 2014 Reply

    Så snygga! Han har bra stil den där mannen ;) Och jag tycker du klär dig ypperligt, mamma eller inte ;) Yogamatta ja... jag letar för fullt. Handduk på persiskt matta har det varit nu men det funkar inte så bra faktiskt. Har du tips på yogamattabeställning i Sverige? Vad hade du när du yogade här? kram!!!