YOGAINSINGAPORE

DSC_2779

 

Yoga tillsammans med mig!

Lite titt som tätt guidar jag en poweryogaklass på stranden här i Singapore. Det är en svettig, utmanande och rolig klass som passar alla nivåer, även nybörjare. Målet är att du ska gå från klassen med trötta muskler men med ett friare sinne. Information om veckans klass, plats mm hittar du på facebooksida, yogainsingapore.

Varmt välkommen!

 

DSC_3261DSC_3263

 

Jag ställde mig på en yogamatta för första gången 2002 men det tog mig nästan ett år att fastna. Sedan dess har jag yogat ofta och regelbundet. Under mina tio år som yogi har jag hunnit träna för instruktörer från hela världen med Skåne, Australien, Shanghai och Singapore som utgångspunkt. Vad som aldrig ändrats är fokus på svettiga, utmanande och tuffa yogaklasser. Jag älskar kombinationen av att få ett ordentligt träningspass samtidigt som jag får andas, slappna av och ta hand om mitt inre.

År 2007 gick jag instruktörsutbildning på Gerdahallen i Lund och har sedan dess undervisat yoga. I Sverige på ett av landets största gym, då med väldigt stora grupper. Sedan jag flyttade utomlands undervisar jag i egen regi och då med grupper om ca 10 personer. Jag är själv en vansinnig ovig yogainstruktör (hmm, ha i åtanke att jag alltså yogat i över 10 år) och med det sagt välkomnar jag alla till mina klasser! Viga, oviga, vana, ovana. Tanken är att du ska kunna komma utan förkunskap och med lååång väg kvar innan du kan nå dina tår.

 

DSC_3277

 

 

KRAM Sara

Comments